
Warsztat jogowo-kulinarny w Dolinie Harmonii
Zapraszamy na kilkudniowe spotkanie z jogą i gotowaniem w Dolinie Harmonii niedaleko Jeleniej Góry.
W ramach zajęć jogi przejdziemy sesje wspierające układy odpornościowy, hormonalny, pokarmowy i autonomiczny.
Z kolei podczas warsztatu kulinarnego wspólnie przygotujemy kolację współgrająca z panującą porą roku oraz skomponujemy kiszonki, które po warsztacie każdy z Was będzie mógł zabrać ze sobą do domu.
Poza tym, a może przede wszystkim, odpoczniemy od codziennego zabiegania. A będą temu służyć klimatyczna przestrzeń domu gościnnego oraz rozległe górzyste tereny wokół.
W Dolinie będziemy mieszkać w przytulnych, nieco magicznych przestrzeniach. Mamy dla Was:
Pokój Nr 1 (Etniczny) – 2 osoby
Pokój Nr 2 (Kwiecisty) – 2 osoby
Pokój Nr 3 (Leśny) – 2 osoby (para)
Pokój Nr 4 (Słoneczny) – 3 osoby
Pokój Nr 5 (Magiczny) – 6 osób
Pokój Nr 6 (Czarownic) – 2 osoby
Część pokojów, salę warsztatową oraz przestrzeń wokół Doliny można obejrzeć na http://dolinaharmonii.pl/.
Wyżywienie:
wegetariańskie i wegańskie (w razie innych potrzeb żywieniowych, typu dieta bezglutenowa, bez laktozy – proszę o wcześniejszą informację)
Zarys programu*:
4.11.2021 (czwartek)
17.30 – 18.45 – praktyka jogi
19.00 – kolacja
20.00 – 21.00 – wprowadzenie do warsztatu kulinarnego
5.11.2021 (piątek)
8.00 – śniadanie
9.00 – 11.30 – praktyka jogi
12.00 – lunch
– czas na odpoczynek, spacery i rozmowy
17.00 – 18.00 – warsztat kulinarny – I grupa / praktyka jogi – II grupa
18.00 – 19.00 – warsztat kulinarny – II grupa / praktyka jogi – I grupa
19.00 – kolacja przygotowana własnymi siłami w ramach zajęć warsztatowych
6.11.2021 (sobota)
8.00 – śniadanie
9.00 – 11.30 – praktyka jogi
12.00 – lunch
– czas na odpoczynek, spacery i rozmowy
16.30 – 18.00 – warsztat kulinarny
18.00 – kolacja
20.30 – 21.15 – praktyka
7.11.2021 (niedziela)
8.00 – śniadanie
9.00 – 11.30 – praktyka asan
12.00 – lunch
* Plan warsztatu może ulec nieznacznym modyfikacjom.
PROWADZĄCE:
JOGA
Joanna Łagoda – Jogi uczy od 2018 roku, inspiruje się głównie metodą Iyengara, nawiązuje również do jogi powięziowej. Odbyła 4-letnie szkolenie nauczycielskie wg metody Iyengara pod okiem Marka Bednarskiego i Kasi Pilorz oraz półroczny kurs instruktorski hatha-jogi. Regularnie szkoli się na warsztatach z polskimi oraz zagranicznymi nauczycielami. Więcej informacji o tym, co robi Asia, na stronie O mnie.
WARSZTAT KULINARNY
Beata Jankowska – Psychodietetyczka, właścicielka Manufaktury Moje Oleje https://www.facebook.com/mojeolejemanufaktura/. Propagatorka świadomego i zdrowego stylu życia. Uczestniczka wielu konferencji i szkoleń z zakresu dietetyki. Pasjonatka i wielbicielka dobrej i prostej sztuki kulinarnej. Od wielu lat zajmuje się prowadzeniem szkoleń z zakresu żywienia i autorskich warsztatów kulinarnych.
KOSZT
- przy wpłacie zadatku do 31 sierpnia 2021:
940 zł (miejsce w pokoju 2- i 3-osobowym)
880 zł (miejsce w pokoju wieloosobowym) - przy wpłacie zadatku po 31 sierpnia 2021:
1020 zł (miejsce w pokoju 2- i 3-osobowym)
960 zł (miejsce w pokoju wieloosobowym)
GWARANCJĄ MIEJSCA JEST WPŁATA BEZZWROTNEGO* ZADATKU W WYSOKOŚCI 200 ZŁ.
Rezerwacja miejsca:
- zgłoszenie mailem na: hello@yogarocks.pl (w tytule maila proszę wpisać nazwę warsztatu) oraz
- wpłata zadatku w ciągu 5 dni roboczych na podane w odpowiedzi konto (reszta kwoty płatna gotówką na miejscu).
O rezerwacji decyduje kolejność wpłaty zadatku.
* Jeżeli sytuacja epidemiologiczna uniemożliwi nasz wyjazd – zadatek wraca na Twoje konto; można też go przenieść na inny warsztat.
* Jeżeli znajdziesz osobę na swoje miejsce – zadatek również do Ciebie wróci.